De mest populære alkohol julekalender 2022

Vi har her samlet de mest populære Julekalender med blandt andet Gin. Du finder også de skønne julekalender med whiskey samt julekalender med rom. 

Listen herunder er scannet fra flere særligt udvalgte alkoholdistributøre fra hele Danmark. Det du får er høj kvalitets alkohol med lynhurtig levering. Alt sammen til en rigtig god pris! Så ved man der er lagt i kakkelovenen til en fantastisk jul! 

Julekalender, Portvin 24stk.

Original price was: 759,00 kr..Current price is: 569,00 kr..

Drik Portvin – Julekalender m. Portvin

669,00 kr.

24 Days Of Rum Calendar Blue Edition 24x2cl

599,00 kr.

Fever-Tree – Den Ultimative Gin & Tonic Julekalender

689,00 kr.

24 Days Of Rum Calendar Green Edition 24x2cl

599,00 kr.

Fernet Branca Limited Julekalender 2023

289,00 kr.

Bloomingville – Nøddeknækker i tog

449,00 kr.

Mac-Y – Fransk Spiritus Julekalender

649,00 kr.

Kun Det Bedste – Julekalender med Søde Sager (For 2) 2024

585,00 kr.

Gin julekalender

Nu kommer jeg med et lidt våget bud om hvorfor du er her på siden, du leder efter en Gin julekalender! Hvis jeg har ret så er det fordi at salget for gin julekalendere stak af sidste år, og der er nok en god chance for at du enten havde en sidste år, eller du kender én som har snakket om netop en julekalender med de skønne dråber. 

De er nemlig fede at stå op til hver morgen i december, det kan være du står på som den første i hustanden og nyder stilheden før unger og partneren står op og dagen går igang. Du åbner dagens låge og dit nysgerrige blik stryger over teksten på den lille flaske, mens du holder om den. Du beslutter dig for at åbne en låge i din gin julekalender, for at smage på sagerne, og nej hvor er det altså bare så man kan høre engle synge! 

Det fede er at der er altså 24 overraskelser i hver gin julekalendere, og de er alle sammen glædelige hvis man er til gin, uanset om du kalder dig selv for Gin connoisseur eller du bare er glad for en hurtig Gin og Tonic en gang i mellem til hverdag og fest. 

Whiskey Julekalender 

Okay, der er også en reel stor chance for at du er her grundet de flotte og fornemme whiskey julekalendere, for de er også blevet mega populære, specielt er de gode at give i gaver til f.eks svigerfar eller bare en gaveide til manden som har alt, inkl. god smag for drikkevarer. Whiskey kalendere er også blevet populære hos kvinder, og der er god chance for at du måske kender en kvinde, uanset om det måske er din egen partner, din svigermor eller blot en veninde, der syntes om et glas af den brune nektar.

Det som er rigtig lækkert, det er at man kan få en fantastisk god adventskalender med whiskey, som indeholder en masse kvalitets smage, til priser der er til at have med at gøre. 

Som det fremgår ovenfor, så kommer whiskey kalenderene i forskellige størrelser og priser, men fælles for dem du ser ovenfor, er at de kommer fra anerkendte alkohol distributøre som sikre først og fremmest at du får hurtig levering, men også at kvalitetskontrol er overholdt til punkt og prikke.  Så har du en god kollega eller skal du forkæles ekstra meget selv, så vil én af de valgte whisky julekalendere altså gøre sig godt derhjemme. 

Portvin julekalender

Skal du forkæle dine smagssanser og ønsker en julekalender hvor at alkoholen ikke er for skarp, men mere rigtig indbydende og varm, så er en portvinsjulekalender altså er fremragende valg. Det er ikke “blød hat” agtig at købe sådan en til dig selv eller en du holder af, den du finder ovenover, den er nemlig sammensat af de skønneste portvine der virkelig for spillet på alle de fine smagsløg. Portvin er nemlig kendt for at være til brug når der virkelig skal kræses om sig selv, f.eks efter en god middag er et glas portvin skøn at skylle ned med. Med ovenstående Portvinskalender fra Douro, så kan du godt sætte forventningerne højt, for det er virkelig gode flasker der er i den, under hver låge er der en miniature flaske af et fantastisk sammensætning, hvor du virkelig får smagt på hele portvinspaletten, hver flaske er på 5 cl, så det er en herlig låge at åbne, HVER dag indtil jul ! 

Rom julekalender

Valget på en rom julekalender er altså heller ikke noget du vil fortryde, hvis du er til denne dejlige drik. Du finder ovenover en orange rom julekalender, den er fra Mac Y som virkelig har sans for kvalitet, og prisen for de 24 fantastiske smagsprøver er godt givet ud, for ikke nok med at den indeholder rom fra hele verden, så er det nøje udvalgte smage, som giver dig rigtig god grund til at købe en til næste år igen. Så rigtig god fornøjelse, og det siges at der er mange som siger som en pirat når de åbner dagens låge, nogen tænker at det giver en sjovere oplevelse, for de fleste som tænker på rom, tænker videre på pirater og sørøvere, så køb din egen form for skattekiste og hold skattejagt hver dag i december, det bliver du altså glad for !

Adventskalender med alkohol til en måned hvor der man skal forkæle sig selv

December måned er jo altid lidt lækker, altså hvis man ser bort fra at der kan være en del stress med hensyn til julegave ræs, rejser på kryds og tværs af landet for at besøge familie og spise julefrokost, så er det også en tid hvor vi gør lidt mere ud af ting, f.eks julehyggen derhjemme og alt hvad det indebære, men tager vi mad og drikke området – så er det her vi giver god grund til at melde os ind i fitness (igen) om en lille håndfuld uger, for der bliver indtaget ekstra gode kalorier, gerne gemt i form af julegodter som slik og god mad. Men december er også en månede hvor at vi har en tildens til at drikke mere alkohol, og det er jo hyggeligt, så længe at man altid drikker med måde og ikke bare bæller i sig ukontroleret. 

Det som er så fint med kalenderne ovenfor, det er at det er mest budt op til at være forskellige smagsprøver af den skønne alkoholiske verden, og det er her hvor producenterne virkelig kan få vist deres arsenal frem fra hylderne, på en god og meget sofistikeret måde. Så hvis du syntes om enten:

  • Gin julekalendere
  • Whiskey julekalender
  • Rom julekalender
  • Portvin julekalender
  • Vin julekalender 
  • Special øl julekalender

 

Så gør du godt i at få købt en, det er noget du bliver glad for – og de fleste som køber en alkohol julekalender, de vender altså tilbage året efter, og det viser jo egentlig hvorfor de er blevet så populære og interessen blot tager til som vi kommer tættere på jul.