Glas med gin set fra oven, pyntet med ingredienser og ordet Gin fremgår til venstre

Gin - til hverdag og fest

Gin er en spiritus, der har oplevet en genopblomstring i popularitet i de sidste par år. Gin blev engang opfattet som noget gammeldags og som noget, forbeholdt bedsteforældre. I de seneste år har den dog oplevet en enorm genopblomstring – sandsynligvis på grund af dens alsidighed. Den er nemlig intet mindre end fantastisk i cocktails som martinier, negronier, gimlets og naturligvis fantastisk med Tonic. Du kan også bruge den til at aromatisere andre spiritus som vodka og whisky eller endda tilsætte den med forskellige botaniske urter for at give den forskellige smagsvarianter.

Search

Wölffer Estate Pink Gin 37,5 Cl

Original price was: 149,00 kr..Current price is: 79,00 kr..

Gin Mare “Capri” Gin Limited Edt.* 1 Ltr

529,00 kr.

Ginglas Gin Platin Sæt 2 Lsa 420ml

Original price was: 709,00 kr..Current price is: 619,00 kr..

Gin 

Det er ingen hemmelighed, at det er ved at blive en ny trend at drikke gin og det har nærmest taget Danmark med storm, det er en særlig populær drik fordi at det er en let og forfriskende smag, og nem at blande med mange forskellige mixere, det som er herligt er at det ikke kun er et hit blandt unge (over 18 år naturligvis) men også generationen ældre og den næste generation igen. For det er en herlig drik som både gør at man finder danseskoene frem, men også får en stor nydelse sammentidig. Dette skyldes dens forfriskende og rene smag samt dens alsidighed i forbindelse med blandinger. En god gincocktail kan være som et gourmetmåltid i et glas. Smagen af gin er det dominerende element, men det er mixerne, der tager den fra god til fantastisk. Herunder vil vi præsenterer vi dig for nogle af vores yndlingsvarianter af Gin and Tonic med nogle fantastiske mixere. Thylandia gin er en af dem som sælger rigtig godt, den er også lækker og smager rigtig godt. Uanset om du kan lide din G & T med ingefærøl eller med grapefrugtjuice, så vil disse kombinationer helt sikkert blive dine nye favoritter. 

Klassisk Thylandia Gin og tonic

Der er ingen bedre måde at starte en fest end med en klassisk G&T. De to ingredienser er et perfekt match, som nærmest er skabt i himlen. Blandingen af tonicvandets delikate smag med ginens stærke og rene smag skaber en symfoni der kilder på alle smagssansernes tangenter. Det vigtigste at huske er at bruge tonicvand af høj kvalitet. Hvis du ønsker at tilføje et twist til den klassiske G&T, er det en god måde at gøre det på at tilsætte et strejf af citrusjuice til blandingen. Hvis du kan lide din gin med tonic, vil du også elske den med grapefrugtjuice. Dette er en perfekt kombination, der fremhæver smagen af begge ingredienser og smager endnu bedre, når den serveres med is. Hvis du vil gøre denne drink speciel, kan du tilføje en kvist rosmarin til hvert glas. Rosmarinens duft og smag giver lige det ekstra pift som giver mange gange igen på smagsoplevelsen. Det må du prøve næste gang du skænker et glas af de rene dråber.

Grapefrugt gin og tonic

Generelt så gør citrussmagende utrolig godt, og folk flest vil også umiddelbart gå til denne afdeling når der skal mikses i glasset, så det er ikke overraskende at grapefrugt er en populær gin-mixer. Den supplerer ikke kun citrusnoterne, men giver den også et tropisk twist. Har du muligheden så prøv at vælge en grapefrugtjuice som ikke er for sød, men har en afbalanceret smag. Skal der hives ekstra point hjem fra dine gæster, så kan du tilføje wow faktor til dine cocktails, ved at tilføje en grapefrugtskal som pynt. En anden rigtig effektiv måde at tilføje smag til G&T’en på er at tilføje et par skiver frisk ingefær. Denne kombination tilføjer et krydret kick til drinken, hvilket er perfekt, hvis du er på udkig efter en drink lidt efter en stor middag. Hvis du kan lide din G&T med grapefrugt, vil du højest sandsynligvis elske den med hyldeblomst. Blandingen af de frugtagtige og blomstrede aromaer vil tage dig med på en mental rejse til sommer og sol grundet den friske og lækre smag. Hyldeblomster er en fantastisk måde at tilføje et strejf af sødme til en G&T.

Gin og tonic med bergamotte

Hvis du er på udkig efter en lettere usædvanlig, men super velsmagende kombination af G&T, kan du prøve at tilsætte Bergamotte. Denne citrusagtige smag er lidt anderledes end de typiske smagsvarianter, der findes i G&T opskrifter, men den passer rigtig godt til den klassiske kombination. Det er den vigtigste ingrediens i Earl Grey-te, og den har en markant smag og aroma. Den bedste måde at bruge den i en G&T på er at tilsætte den til tonic-vandet. Hvis du ønsker at give drikken et twist, kan du bruge andre citrusfrugter, såsom appelsiner eller citroner, til at smage tonic-vandet til. Hvis du kan lide din G&T med bergamot, vil du også elske den med grapefrugtjuice. En af de bedste måder at få det bedste fra frugten er at bruge halvt grapefrugt og halvt tonic vand. Hvis du vil tage din G&T-opskrift til det næste niveau, kan du tilføje en kvist rosmarin til hvert glas – det både giver smag og ser flot ud i anretningen.

Hyldeblomst gin og tonic

Vi ved alle at det i forvejen er en forfriskende drik, men hvis du rigtig skal spille på sommer tonerne samt severe noget unikt som dine gæster vil huske til evig tid, så er hyldeblomst et fantastisk valg. Det er en af de mest populære smagsvarianter i verden, men den er sjældent at finde i G og T-opskrifter. Den bedste måde at bruge den på er at tilføje et par kviste til tonic-vandet og lade det trække i ca. 30 minutter. Dette vil frigøre blomsternes smag og give en dejlig blomsteraroma til tonic-vandet. Hvis du kan lide sommer, sol og varme minder, så vil vi helt sikkert anbefale at du prøver G&T med hyldeblomst. Dette er en anden god kombination, der kombinerer smagen af disse to ingredienser. 

GT’er med mørk chokolade

Chokolade og gin er et undervurderet par, for de passer rigtig godt sammen. Hvis du vil gøre noget lidt specielt for dine gæster, eller naturligvis blot skal forkæle dig selv. Så forsøg at server et stykke chokolade til din drink. Det skal være en mørk chokolade og gerne med et chokoladeindhold der ligger på 70% eller over. Hvis du vil gøre det rigtig lækkert, så prøv at mikse tonicvand med saften fra enten enebær eller rønnebær. Når du bruger mørk chokolade, fungerer bitterheden godt sammen med smagen af disse to bær. Dette er en fantastisk kombination, der kombinerer smagen af disse to ingredienser og helt sikkert noget som dine gæster vil huske. 

Gin og tonic med bønner

Sorte bønner bruges ofte i asiatisk madlavning som en smagsforstærker. De er gode i en G&T, fordi de tilføjer en smagfuld note til drinken. Den bedste måde at bruge dem på er at lægge dem i blød i vand i mindst 30 minutter. Derefter kan du bruge vandet til at smage tonicvandet til. Hvis du ønsker at tilføje lidt sødme til drinken, kan du tilsætte lidt sukker til vandet. 

G&T med ingefærøl

Ingefærøl forbindes ofte med klassiske cocktails, som f.eks. Moscow Mule. Den har en helt unik smag, der er lidt krydret og lidt sød, passer derfor perfekt til efteråret. Denne kombination er nærmest et match made in heaven, især hvis du bruger en ingefærøl, der har en kraftig smag. Der findes mange varianter af ingefærøl på markedet, så du kan nemt finde en ved at gå til vores punkt med SPECIALØL. Den bedste måde at bruge ingefærøl i en G&T på er at tilsætte det direkte til Ginnen. Det har en tildens til at blive lidt for sødt, hvis du tilsætter ingefærøl til tonicvandet, men det er jo som med alt andet, smag og behag. Du kan sætte prikken over i’et hvis du tilsætte et par skiver frisk ingefær til drinken. Såfremt du ikke har ingefærøl på lager, så kan du også tilsætte frisk ingefær til din tonicvand og lad det trække lidt. Specielt under højtider som jul, så falder drinken med ingefær altså godt til rette hos de fleste, os inklusiv! 
Holder du julefrokost, så smid et par nelliker i drinken i tillæg til gingerbeer, det giver altså et lækkert twist.

G&T med citron- og limesaft

Citroner er de helt centrale ingredienser i klassiske cocktails, og de passer rigtig godt til gin. Den bedste måde at bruge citron og lime er at tilsætte saften direkte til ginen. Gem også et par skiver til tonic-vandet. Som både giver smag og ser godt ud, husk at får skyllet frugterne godt og grundigt inden, og server med skal. Hvis du bruger citroner eller lime kan du med fordel tilsætte lidt sukker til drinken. 

Giv en person du har nær en gin gave

Hvis du ønsker at forkæle en speciel person, hvad så er en Gin Gaveidé altså blandt de bedste ideér du kan komme på. I og med at du finder flasker der passer alle budgetter, uanset om du er studerende, eller du har et større beløb sat af til at forkæle din udvalgte, så er dette en rigtig god gave at give. Vi har samlet de mest populære Gin Julekalender lige her, men er det en anden anledning end jul, så finder du her et kæmpe udvalg af gode flasker til rigtig gode priser. Det er en rigtig populær gaveidé til ham og en særdeles god gaveidé til far ellers gør en flaske sig godt som gaveidé til manden der har alt! En god flaske falder altid i god jord, specielt hvis personen du tænker at give gaven er til selvforkælelse og nyder et godt glas alkohol en gang i mellem. Vi har også bemærket at der bliver solgt mange flasker til brug som værtsgave, det må være fordi der er gode chancer for at flasken bliver åbnet, mens du er til festen – det er smart, for så kan du selv nyde gaven til værtinden.